fbpx

Golf Club - Villa Type 2 - 01 CONTACTEAZA-NE The Private Club Lifestyle RE - 1 The Private Club Lifestyle CONTACTEAZA-NE CONTACTEAZA-NE The Private Club Lifestyle The Private Club Lifestyle CONTACTEAZA-NE RE - 4 The Private Club Lifestyle CONTACTEAZA-NE
Logo Primary NG 100x100

Comunitățile de golf sunt locuri liniștite în care să trăiești, oferind mult mai mult decât golf: cele mai bune facilități și servicii, securitate și statut. Prin designul său unic, excelența serviciilor și atmosfera rafinată, National Golf & Country Club este concepută pentru a fi standardul de lux pentru piața din România.

Luxury villas

Natura, designul și tehnologia - toate combinate perfect pentru a putea trai “The Private Club Lifestyle”. Toate vilele de la National Golf & Country Club au fost proiectate pentru a oferi vederi spectaculoase asupra terenului de golf, asigurand în același timp intimitate și confort rezidenților. Fiecare vila este independenta din punct de vedere energetic, datorita sistemului de panouri solare care vor produce energie electrica, suficienta pentru a acoperi nevoile de consum ale fiecarei familii. In toate curtile vilelor, va asteapta o frumoasa piscina, gata sa ofere distractie si relaxare intregii familii. Finisajele și materialele de cea mai înaltă calitate, interioare mari și luminoase, priveliști spectaculoase, arhitectură modernă și conceptul unic al proiectului nostru rezidențial, vă vor face să simțiți că aparțineți acestui loc. Alege unul dintre cele nouă tipuri disponibile, cu suprafețe construite de la 206 mp până la 329 mp.

Townhouses

Casele noastre frumos proiectate, sunt alternativa perfectă dacă nu căutați o vilă mare individuală, dar sunteti în căutarea intimității unei case private. Flexibilitatea, estetica și relaxarea sunt ingredientele cheie pentru noua ta casă. Interioarele mari și luminoase, impreuna cu finisajele de cea mai înaltă calitate, vă întâmpină la fiecare pas. Alege unul dintre cele șase modele disponibile și fii parte dintr-o comunitate selectă, înconjurată de peisaje minunate, cu facilități exclusive și design de înaltă calitate pentru fiecare imobil construit.

The MET Apartments

Pe lângă bucuria oferita de frumusetea “arhitecturala” a intregiului resort, viata la National înseamnă și cele mai rafinate servicii și securitate 24/7. Serviciile de concierge la National sunt asigurate de o echipă de profesioniști bine pregătiți si gata sa va asiste. Este nevoie de un simplu apel, indiferent dacă aveți nevoie de servicii de catering sau de întreținere. Pentru liniștea tuturor, comunitatea noastra ingradita beneficiază și de supraveghere video și umană 24/7. Alăturați-vă stilului de viață al Private Club” și descoperiți lista completă de beneficii, special concepută pentru toți Proprietarii.

Private Club Lifestyle

Pe lângă bucuria oferită de frumusețea “arhitecturală” a întregului resort, viața la National înseamnă și cele mai rafinate servicii și securitate 24/7.​ Serviciile de concierge la National sunt asigurate de o echipă de profesioniști bine pregătiți și gata să vă asiste. Este nevoie de un simplu apel, indiferent dacă aveți nevoie de servicii de catering sau de întreținere. Pentru liniștea tuturor, comunitatea noastră îngradită beneficiază și de supraveghere video și umană 24/7. Alăturați-vă stilului de viață al Private Club” și descoperiți lista completă de beneficii, special concepută pentru toți Proprietarii.

GolfCourse

Să ne cunoaștem

Stabiliti o întâlnire și unul dintre membrii echipei noastre vă va „plimba” prin apartamentul sau vila corespunzătoare pentru a descoperi exact ce face National Golf & Country Club atât de special.