fbpx

Logo Primary NG 100x100

“Our vision for National Golf & Country Club, has driven us to build a stress-free place for residents and guests alike. Having our patrons’ living & playing experience as top priorities, all the resort’s facilities are designed to produce memories and all the services are set to meet the highest standards.” METIN DOGAN – PRESIDENT

Located less than 37 km North of Bucharest, the National Golf & Country Club is an inclusive golf community, developed within the most beautiful resort that has ever been built in the vicinity of Bucharest.

Teren de golf magnific, servicii rafinate, privelisti uimitoare din orice loc, facilitatile clubului si clubhouse-ul primitor; toate cele de mai sus si multe altele sunt ceea ce inseamna National Golf & Country Club.

Asteptam cu nerabdare sa ne intalnim.

Teren de golf - 18 gauri

Clubhouse

Baruri si Restaurante

Sala Evenimente

SPA

Piscine

Academie de Golf

Locuri de Joaca

Terenuri de Sport

Mancare si Bauturi

Restaurant Vista Point

Restaurantul Vista Point este piesa centrala a tot ceea ce este aici la National. Meniul sau, bucataria fusion pregatita de cei mai buni bucatari, completeaza privelistile uimitoare si perfectiunea intregului setup.

Vista Point Restaurant - Page 13 image 2
Pool Lounge Bar & Bites

Pool Lounge Bar & Bites

Configuratia perfecta pentru o petrecere de zi, o bautura cu prietenii sau doar o zi relaxanta la piscina.

Drinks & Drives

Unicul loc pe pamant unde este permis “driverului” si consumul de alcool. Antreneaza-te din greu la practice dar nu uita sa sarbatoresti orice sesiune sau runda de golf reusita. Acesta este locul in care sa-ti “cinstesti” colegii dupa un Hole-in-One.

Drinks & Drives | DRIVING RANGE

Piscina

Oasis

Oasis este mai mult decat o piscina, este un loc de adunare, o “builder” de comunitati, este locul unde trebuie sa fii. Cu un design in stil resort, aduce atmosfera din Vegas mai aproape, permitandu-va sa petreceti, sa luati masa, sau sa socializati in orice moment al zilei.

Oasis - Swimming Pool

Wellness

Balance Retreat

Conceput pentru a-si rasfata clientii, Balance Retreat este singurul centru de wellness care acopera nevoile trupului si sufletului, impreuna. Cel mai primitor personal este aici pentru a va rasfata cu o baie turceasca, sauna, masaje, programe de antrenament, sau chiar si cu organizarea unei aniversari la SPA.

Balance Retreat

Sporturi

Sport for All

Tenis, Fotbal, Baschet, Handbal sau orice orice sport cu minge, asteapte mebrii si rezidentii sa se intalneasca si sa se mentina in cea mai buna forma.

Sports for All - National Golf

Locuri de Joaca

Copiii, pur si simplu ii iubim!

Our children are the most we have in the world, the better versions of us, the light and air for any parent. That’s why, here at National Golf & Country Club, a special attention is paid to the small ones.
Playgrounds, swimming pool, sports programmes, special menu at restaurants and the whole venue to explore. All within a safe space, a gated and secured resort, so that all the worries to stay out of the gate.

Playground - National Golf